RAZIGRANA MAŠTA

Znate li koji horoskopski znak prednjači u kreativnosti, a kojemu to najmanje leži

21.02.2021 u 07:59

Bionic
Reading

Predstavljamo vam najkreativniji znak zodijaka. Možete li ga pogoditi prije čitanja? Svi se znakovi mogu kreativno izražavati, ali je taj dar nejednako raspoređen. Izabrali smo znak koji prednjači u kreativnosti i onaj kojemu to najmanje leži. Najmaštovitijim i najkreativnijim znakom proglašavamo Ribe, a koje su u neizvjesnoj utrci za dlaku nadmašile Raka

Pripadnici dvanaestog zodijačkog znaka, čija je vladavina u tijeku, posjeduju moćne mentalne 'prijemnike' za zbivanja oko sebe, uključujući tuđe misli, osjećaje i osjete. Osobito bolne. Ne samo što opažaju više informacija iz okoline od drugih znakova, nego to što opaze stvara kod njih snažniju emocionalnu reakciju, s izuzetkom Raka.

Posljedično, Ribe gomilaju u sebi veliku količinu intenzivnih emocija, a koje ne umiju racionalizirati i razmjestiti po mentalnim ladicama kao zemljani znakovi. Stoga je izražavanje putem stvaralaštva način na koji prerađuju i izbacuju teret intenzivnih emocija iz svog uma.

Riblja je mašta izuzetno razigrana i sposobna začas pretočiti emocionalno iskustvo u priču, sliku, skulpturu, skladbu i pokret.

  • +16
Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974. Izvor: Profimedia / Autor: WARREN TODA

Jarac - previše racionalan da bude kreativan

A tko bi bio najmanje kreativan znak? Ta je 'čast' pripala Jarcu za korak ispred Djevice, no nemojte ga sažalijevati jer posjeduje vrline koje mu nadoknađuju manjak stvaralačkog dara. Za razliku od Riba i Rakova, Jarac ima um koji vrlo uspješno obrađuje, uređuje i razvrstava informacije, čime im oduzima emocionalan naboj.

On je previše racionalan da bi bio kreativan. Njegova je snaga u radnim navikama, upornosti, organizaciji i analizi. Ako želite da netko pronađe i posloži relevantne informacije o nekoj stručnoj temi i predstavi ih u lako razumljivom obliku, povjerite taj zadatak Jarcu.

  • +7
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia