NOVA ZVIJEZDA RTL-A

Andrija Jarak otkrio detalje novog projekta: 'Bit će to spoj ponosne prošlosti i perspektivne budućnosti'

11.01.2022 u 21:17

Bionic
Reading

Nakon što je krajem studenog prošle godine odjeknula vijest o njegovu prelasku s Nove TV na RTL televiziju, omiljeni domaći reporter u velikom intervjuu progovorio je o svom nadolazećem projektu

‘Pripreme za naše porinuće u punom su zamahu. Bit će sjajno. I evo sad dok govorim o tome imam zazubice kao da je o nekom dobrom zalogaju riječ. A zapravo i jest. Bit će to spoj ponosne prošlosti i perspektivne budućnosti. Želja mi je od ljudi koje svi znaju doznati najbitnije i ono što ne znamo, a mladima dati priliku da se pokažu, pa ako za nekoga od njih budemo mogli reći - mi smo bili ti kod kojih su prvi put.... sjajno. Bit će dobra zabava, bit će kvaliteta. I bit će, nadam se po guštu svima’, izjavio je Jarak za RTL o novom projektu.

  • +6
Andrija Jarak Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

S gotovo tri desetljeća, posao televizijskoga novinara Jarak je prvi put iskusio na HRT-u, da bi zatim prešao na Novu TV za koju je radio impresivnih 17 godina.

‘Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove’, izjavio je prošle godine.