SASVIM ISKRENO

Anita Dujić o trudnoći: 'Mislim da bi žene više trebale pričati o tome jer je zaista teško'

10.10.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Osim veselja i željnog iščekivanja da upoznate svoju bebu, devet mjeseci prije susreta može biti mukotrpno. Da trudnoća ima i svoju težu stranu, koju mnoge žene bespotrebno uljepšavaju, otkrila nam je buduća mama Anita Dujić

'Ne bih se složila da je ovo blaženo stanje. Predivna je spoznaja da jedan novi život raste u tebi, ali je teško. Mislim da bi žene više trebale pričati o tome jer zaista je teško. Niti u psihičkom niti u fizičkom smislu nije lako gledati svoje tijelo kako prolazi kroz promjene, zatim hormoni, razni niz problema. Na kraju se to naravno isplati, ali ja ne bih rekla da je to blaženo stanje', započinje u svom razgovoru za tportal bivša manekenka, danas scenografkinja i dekoraterka seta Anita Dujić.

Anita će za tri i pol mjeseca po prvi puta postati majka, a prinovu iščekuje da partnerom Duncanom Broadfootom zbog kojeg je nedavno preselila u London. Ipak, otkako je saznala da je u drugom stanju, lijepa brineta mnogo vremena provodi u rodnom gradu.

  • +11
Anita Dujić Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivana Kaurloto

'Rodit ću u Zagrebu. Moj partner je trenutno u Jordanu i biti za to vrijeme okružen poznatim i obitelji je drugačije i lakše. U Londonu nemam nikoga, posebno kad on nije tamo. Nakon što rodim neko vrijeme bit ću u Hrvatskoj, dok je beba mala. Dugoročni plan nam je biti na dvije relacije, morat ćemo naći neki kompromis', otkriva nadalje poznata trudnica.

Nedavno se vratila iz Jordana gdje je nakratko posjetila svog partnera.

'Putujem, hvala bogu, sve je uredu. Nema razloga da ne putujem, ali sada bih ipak trebala usporiti tempo. Moja doktorica nije baš bila oduševljena jer idem u Jordan, ali evo sada sam u Zagrebu i usporit ću', zaključila je simpatična Anita koja u svakoj prilici izgleda fenomenalno.

Susreli smo je na predstavljanju nove Melem linije za djecu i bebe, čiji će proizvodi budućoj mami sigurno dobro doći.

  • +11
Poznati na Melemu Izvor: Promo fotografije / Autor: Ana Mihalic