značajna gesta

Ovom se poklonu Baby Lasagna nije nadao

03.05.2024 u 09:47

Bionic
Reading

Naši nogometaši često govore kako u repki vlada obiteljska atmosfera, a jučerašnja gesta pokazatelj je da smo najjači kada treba podržati naše! Upravo je zato HNS poslao poseban poklon u Švedsku i pokazao da Hrvate, osim sporta, ujedinjuje i glazba

Još nas svega par dana dijeli od Eurovizije i do prvog nastupa Baby Lasagne na velikoj pozornici u Malmöu! Iako je do prije par tjedana većini bio posve nepoznat, simpatičan dečko iz Umaga osvojio je simpatije Hrvatske, a i šire... S obzirom da je Baby Lasagna trenutno jedan od najvećih promotora Lijepe naše, gesta Hrvatskog nogometnog saveza nimalo ne čudi.

HNS je na svoj način pokazao golemu podršku Marku Purišiću pa su mu u Švedsku poslali dres pokazavši da je, baš kao i naši Vatreni, pravi ponos Hrvatske!

'Dragi Baby Lasagna, možda ne izlaziš na teren, ali uskoro predstavljaš Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire, pa smo sigurni da će ti ovaj najljepši dres dobro doći', napisali su na svojim društvenim mrežama te zaželjevši mu sreću dodali: 'Hrvatska je uz tebe'.

U objavi su pokazali čitav proces izrade posebnog dresa za našeg predstavnika, a broj na dresu, kako kažu, nije slučajan već plasman kojem se nada čitava Hrvatska!

@hns.family Dragi @The Baby Lasagna Official , možda ne izlaziš na teren, ali uskoro predstavljaš Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire, pa smo sigurni da će ti ovaj najljepši dres dobro doći ❤️ Želimo ti puno sreće - Hrvatska je uz tebe 🇭🇷 P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran 😉 #Hrvatska #BabyLasagna #eurovision2024 #CRO ♬ original sound - Baby Lasagna

Oduševljen poklonom Vatrenih, Baby Lasagna se zahvalio putem vlastitog Instagram profila te pokazao svoje vještine s loptom - prvo bos, zatim u natikačama, a naposlijetku i u tenisicama.

Iako već ogromna, euforija oko ovogodišnje Eurovizije dodatno je narasla jučer nakon što je objavljeno da je Baby Lasagna prestigao Švicarca na kladionicama te se time ponovno vratio na prvo mjesto. Kladionice posljednjih nekoliko godina nisu griješile pa se čini da se Hrvatskoj konačno smiješi pobjeda...

  • +25
Baby Lasagna Neverom stigao u zračnu luku Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL