eurovizijsko ludilo

Kladionice su opet na našoj strani: Baby Lasagna ide po pobjedu u Švedskoj

02.05.2024 u 17:14

Bionic
Reading

Nakon što je Švicarac pomrsio planove Hrvata predvođenih junakom iz Umaga i zasjeo na prvo mjesto kladionica, Baby Lasagna pokazao je da je ipak jači. Nakon druge održane probe, Baby Lasagna se pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' ponovno uspeo na prvo mjesto

Prvo je Hrvatskom vladalo 'Rim tim tagi dim' ludilo, no kao najluđa zaraza ubrzo se proširilo čitavom Europom! Naš je predstavnik šarmirao sve obožavatelje Eurovizije pa ni ne čudi da se ostvarilo ono čemu se svi nadamo - Baby Lasagna ponovno je na prvom mjestu na kladionicama!

Simpatičnom glazbeniku iz Istre kladionice predviđaju 23% šanse za pobjedu, dok je Švicarac Nemo pao na 18%. Na trećem mjestu sada su predstavnice Ukrajine i njihova pjesma 'Teresa & Maria'.

'Osjećaj je bio malo lošiji nego na prvoj probi jer nisam uspio pokupiti te plesne korake, ali treći put - kad se snimalo - uspio sam, tako da sam zadovoljan. Ostale su još sitnice za riješiti', ispričao je Marko Purišić za HTV ranije.

Baby Lasagna brzo se 'skompao' s predstavnicima iz ostalih zemalja koje se natječu, a posebno s predstavnicom Slovenije koja već odavno zna zarazan ritam pjesme koja je 'slučajno' ušla na Doru i u Hrvatsku unijela euforiju i nadu za najbolji plasman na Euroviziji!

Baš kao što i priliči sloganu 'Ujedinjeni glazbom', slovenska je predstavnica čak i na svom TikTok profilu pokazala koliko podržava našeg predstavnika!

  • +2
Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL