život nakon razvoda

Bivša Costnerova supruga iznajmila je kuću, ali razina luksuza nije ona na koju je navikla

05.09.2023 u 19:27

Bionic
Reading

Nakon što joj je odbijen zahtjev za povećanjem alimentacije za djecu, bivša supruga Kevina Costnera preselila se u kuću u kuću za u Montecitu u Kaliforniji za čiji je je mjesečni najam potrebno izdvojiti 40 tisuća dolara

Christine Baumgartner pronašla je novi luksuzni dom, iako on, prema njezinim riječima nije ni do koljena onom luksuzu u kojem je do nedavno živjela. Kuća s četiri spavaće sobe nalazi se na imanju koje se prostire na hektaru zemlje i ima bazen, jacuzzi i njegovane vrtove, a vodi do šumovitih pješačkih staza. Međutim, tijekom svjedočenja na sudu, Christine Baumgartner se požalila da iznajmljena kuća nije usporediva s Costnerovim imanjem na obali, na koje su ona i njihova djeca navikli.

Bivša 49-godišnja manekenka požalila se da iako njezin najam uključuje kućicu uz bazen i smještaj za goste, posjetitelji su primorani 'ući u glavnu kuću kako bi se otuširali'. Također je napomenula da će njezini sinovi, Caden, 16, i Hayes, 14, morati dijeliti kupaonicu dok će njezina 13-godišnja kći Grace, koristiti glavnu kupaonicu u kući.

Kada je Kevin Costner, 68-godišnja zvijezda 'Yellowstonea' ušao u brakorazvodnu parnicu, njegova bivša supruga Christine tražila je više od 175 tisuća dolara alimentacije, što je bilo povećanje od 46 tisuća dolara u odnosu na ono što joj je on plaćao.

  • +12
Kevin Costner i Christine Baumgartner Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Međutim, odvjetnik bivše dizajnerice torbica, John Rydell, kasnije je rekao da on i njegov klijentica smanjuju traženi iznos na 161.592 dolara mjesečno nakon ažurirane procjene forenzičkog računovođe. Unatoč tom smanjenju, iznos je još uvijek bio daleko viši od Costnerovog prijedloga koji je iznosio 60 tisuća dolara mjesečno, što je ona smatrala nedostatnim za održavanje statusa quo.

'Budući da djeca lete privatnim zrakoplovima kako bi išla na luksuzne odmore kada su s ocem, Obiteljski zakon nalaže da Kevin treba platiti dovoljnu alimentaciju kako bi djeca mogla ići na slične odmore kada su s majkom", kratko su naveli odvjetnici.

Nakon sučeve odluke da zvijezda 'Polja snova' plaća 63 tisuće dolara mjesečno za alimentaciju, Costner je rekao da još uvijek voli svoju bivšu suprugu, unatoč oštrom obratu koji se dogodio tijekom njihovog razvoda.