prijateljice i kume

Domenica o Hani Huljić Grašo: 'Ona mi je kao sestra'

05.05.2024 u 10:30

Bionic
Reading

Najmlađa članica poznate glazbene obitelji Huljić, ima brojne poznate prijateljice, a najbolja joj je, što već mnogi znaju - kolegica rodom iz Vele Luke. Domenica Žuvela već sedam godina oduševljava publiku svojim pjesmama i šarmom, a u svojim medijskim istupima nerijetko govori i o njihovom prijateljstvu

Domenica Žuvela je svoju karijeru započela upravo pjevajući prateće vokale u bendu Haninog oca Tončija Huljića Madre Badessa, a s njegovom kćeri Hana Huljić Grašo dugo je nerazdvojna. Točnije, vole se već 13 godina, a u tom su razdoblju zajedno prošle sve i svašta.

Vežu ih slični životni stavovi, prate i podržavaju od prvog dana upoznavanja. Nerijetko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a ranije su znale i snimati vlastite obrade pjesama na zafrkantski način.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Domenica je svojedobno izjavila da Hanu smatra 'najtalentiranijom i najempatičnijom osobom koju je upoznala i da svojom pojavom inspirira apsolutno sve oko sebe'.

  • +4
Domenica Žuvela i Hana Huljić Grašo Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

Veže ih i to što je Domenica Hani vjenčana kuma. 'Ona mi je kao sestra i toliko mi je bliska da svaki slobodan trenutak volimo iskoristiti da smo zajedno. Sad je, naravno, sve podređeno malenoj Albi koja je prezanimljiva. Ona je u toj fazi kad, ako je tjedan dana ne vidim, bude ogromna promjena', rekla je Velolučanka za 24sata. Dodala je da je sretna zbog Hane i Petra Graše koji čekaju svoje drugo dijete.