novo prijateljstvo

Holivudska glumica u Dubaiju se druži i s jednom Hrvaticom

15.05.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Iako joj se smiješila zavidna glumačka karijera, o Lindsay Lohan posljednjih godina više se pisalo zbog njezinih ovisnosti i skandala koje je radila u takvim stanjima negoli o poslovnim uspjesima. Trenutno se nalazi u Dubaiju, u kojem se družila s Jelenom Leko, sestrom bivšeg nogometaša Jerka Leke i djevojkom Luke Štimca, sina poznatog nogometnog trenera i bivšeg reprezentativca Igora Štimca

Na svom Instagramu, na kojem ima nešto više od 45 tisuća pratitelja, sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke i djevojka Luke Štimca, sina Igora Štimca, Jelena Leko, pohvalila se novim prijateljstvom i to ni manje ni više nego s problematičnom holivudskom glumicom Lindsay Lohan.

Jelena je objavila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisala: 'Obožavam ovu nevjerojatnu ženu još otkako sam bila djevojčica. Ona je trebala spasitelja, pa sam joj to i postala. Ne sudite ono što ne razumijete.'

Zanimljivo je kako Lindsay na fotografiji pozira prekrivši glavu hidžabom, baš poput tradicionalnih muslimanki, a i sam pogled na njezin službeni profil, na kojem je u statusu kratko i jasno sve pozdravila riječima 'Salam alejkum' daje do znanja da ju je islam itekako zaintrigirao.

Opet, s druge strane, ako se pogleda njezin profil na Facebooku, na kojem objavljuje fotografije meditiranja ispred budističkih hramova, stječe se dojam da Lindsay Lohan ni sama ne zna koju bi vjeru odabrala.

Jelena Leko već godinama živi u Dubaiju, a putem Instagrama na dnevnoj bazi objavljuje svoje fotografije u skupocjenim krpicama.