ne razdvajaju se

Holivudski par proslavio 36. godišnjicu braka: 'Najbolje tek dolazi'

02.05.2024 u 15:47

Bionic
Reading

Tom Hanks i Rita Wilson spadaju među najdugovječnije i najskladnije holivudske parove. Upoznali su se 1988. godine kada nisu ni slutili da će njihova ljubav potrajati

Glumački par Tom Hanks i Rita Wilson upoznali su se na setu TV serije 'Bosom Buddies' 1980-ih i od tada su zajedno.

Ovih dana obilježili su 36. godišnjicu braka, a Rita je na Instagramu pokazala više njihovih zajedničkih fotografija uz dirljivu posvetu. 'Ostari sa mnom, najbolje tek dolazi', citirala je Roberta Browninga kao opis fotografija.

Rita Wilson glumčeva druga supruga. Tom je prvi put izrekao sudbonosno 'da' u siječnju 1978. četiri godine starijoj Samanthi Lewes koju je upoznao na studiju glume pri Državnom sveučilištu Kalifornija u Sacramentu. Dva mjeseca prije vjenčanja postali su roditelji dječačića Colina, a u braku dobili i kćer Elizabeth. Brak je potrajao devet godina, premda su počeli odvojeno živjeti puno ranije.

na dodjeli nagrada

Ona je njegova najveća snaga: Tom Hanks u izlasku s voljenom suprugom Ritom

Pogledaj galeriju

Glumicu Ritu Wilson je odlučio oženiti 1988. godine, a upoznao ju je sedam godina ranije na setu serije 'Bosom Buddies'. S njom je radio i na filmu 'Volunteers' iz 1985. godine. Glumac se zbog nje preobratio i postao član grčke pravoslavne crkve i s njom je dobio sinove Chestera i Trumana.

Na pitanje koja je tajna njihovog braka, Hanks spremno odgovara: 'Oženjen sam za pravu ženu. Sretan sam što je u mojem životu predivna Rita Wilson. Najsretniji sam čovjek na svijetu'.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal