TEŠKO RAZDOBLJE

Jennifer Aniston otkriva kako se nosila s bolnim razvodom od Brada Pitta: 'Otišla sam na terapiju, a onda odlučila okrenuti novu stranicu u životu'

28.05.2022 u 19:55

Bionic
Reading

U posljednjoj emisiji Ellen DeGeneres, koja nakon dugih 19 godina završava emitiranje svog talk showa, gostovala je glumica Jennifer Aniston koja se prisjetila jednog od najbolnijih razdoblja svog života. Bilo je to kobne 2005. godine kada joj se život okrenuo naglavačke

Jennifer Aniston gostovala je u emisiji neponovljive Ellen DeGeneres, koja je gledatelje diljem svijeta razočarala svojom odlukom da nakon 19 godina gasi svoj popularni talk show.

U centru pažnje bila je ovoga puta zvijezda 'Prijatelja' koja je potpuno otvorila dušu i prisjetila se jednog od najgorih perioda života, kada se rastajala od glumca Brada Pitta. Istovremeno je završavala snimanje svoje desetogodišnje avanture s 'Prijateljima' i našla se na raskrižju života potpuno shrvana.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Dakle, razvodila sam se i otišla sam na terapiju', započela je uvijek vedra i nasmijana Aniston pa dodala: 'A onda mi se pružila prilika igrati u filmu 'Prekid'. Nekako sam bila na rubu ali onda sam sama sebi rekla da ću sve okrenuti u svoju korist. Neka to bude jedno novo poglavlje u mom životu. Okrenula sam novu stranicu, završila stare stvari i odjednom je sve odlično funkcioniralo'.

Danas je 53-godišnja glumica ispunjena i sretna, jedna je od najtraženijih u Hollywoodu, okružena bliskim prijateljima koje je upoznala tijekom dugogodišnje karijere. U sjajnim je odnosima na koncu ostala i s bivšim suprugom Pittom s kojim je bila pune četiri godine u braku.

Podsjetimo, Pitt i Aniston predali su papire za razvod u siječnju 2005. da bi ga finalizirali u listopadu iste godine. Glumac je istovremeno imao vezu s kolegicom Angelinom Jolie koju je upoznao na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smith'.