LINDSAY LOHAN

Jesu li glasine istinite? Saudijski princ 'bacio' je oko na posrnulu holivudsku zvijezdu i ne prestaje ju obasipati darovima

06.08.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Sve su glasnija šuškanja kako između Lindsay Lohan i prijestolonasljedniak Saudijske Arabije, Mohammada bin Salman, ima više od prijateljstva. Prema izvorima bliskim holivudskoj glumici, saudijski princ vozi ju uokolo u svojim privatnim avionima, obasipa skupocjenim poklonima, među kojima se našla i kreditna kartica bez ikakvog limita

Kako donosi Page Six, čini se kako između posrnule holivudske glumice Lindsay Lohan i saudijskog princa Mohammada bin Salmana ima puno više od tek pukog prijateljstva, a njihovi bliski prijatelji tvrde kako se 'dobro poznaju'.

  • +5
Mohammad bin Salman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, te navode demantira njezin glasnogovornik koji pak tvrdi da se Lindsay Lohan s princom susrela tek jednom i to prije nekih godinu dana na grand prix utrci Formule 1, kao i da joj je poklonio kreditnu karticu.

No, prijatelji Lindsay Lohan ne odustaju od svoje strane priče i tvrde kako su vidjeli i privatne sms poruke koje njih dvoje izmjenjuju, i da u njima nije riječ o prijateljstvu.

Inače, posljednjih godina Lindsay Lohan opčinjena je arapskim svijetom te je čak najavljivala svoj, ženski film 'Frame', koji bi pokazao saudijsku kulturu.

  • +2
Lindsay Lohan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije negoli se njezino ime povezalo sa saudijskim princom, Lindsay Lohan bila je s ruskim biznismenom Egorom Tarabasovim, a prije toga i s hotelijerom Vikramom Chatwalom.