legenda eurosonga

Johnny Logan stao na pozornicu i zapjevao hit koji nitko nije očekivao

07.05.2024 u 22:53

Bionic
Reading

Johnny Logan nastupio je na 68. natjecanju za pjesmu Eurovizije tijekom prvog polufinala kako bi zabavio gledatelje tijekom trajanja glasovanja

Legenda Eurovizije se vratila... I to kako... Johnny Logan poznat je kao prvi izvođač koji je dvaput pobijedio na natjecanju za pjesmu Eurovizije, a zatim je odnio još jednu pobjedu kao tekstopisac. Ponosni Irac vratio se na eurovizijsku pozornicu te ostavio obožavatelje Eurovizije bez daha.

Elegantan kao i uvijek, Logan je stao na pozornicu i, iako su svi mislili da će pjevati neku od svoje dvije pobjedničke pjesme, zapjevao pjesmu 'Euphoria' pjevačice koja poput njega ima dvije pobjede na Euroviziji.

Loreen je u Liverpoolu pjesmom 'Tattoo' vratila natjecanje u Malmö, a počast joj je odao i 69-godišnji glazbenik.

'Izuzetno sam počašćen i uzbuđen što su me pozvali da nastupim kao gost 7. svibnja na Eurosongu u Malmou. Švedska je pobijedila 7 puta, kao i Irska. Zamolili su me da posljednji put predstavljam svoju zemlju nešto je vrlo posebno za mene i jako sam zahvalan svima koji su sudjelovali u odluci. Stvarno se radujem što ću se ovaj put vratiti na eurovizijsku pozornicu kao gost, a ne kao natjecatelj', rekao je.

S obzirom da je Švedska izjednačila rekord Irske od 7 pobjeda na Euroviziji, a s obzirom na to da je Loreen izjednačila rekord Johnnyja Logana od 2 pobjede na Euroviziji kao umjetnica, ovaj je nastup popularnog glazbenika od iznimnog značenja.

  • +18
Atmosfera u press centru tijekom nastupa Baby Lasagne Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL