čestitke i iz srbije

Još nijednom pobjedniku Voicea to nije uspjelo: 'Ovo nikad nije viđeno...'

28.01.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Martin Kosovec odnio je pobjedu u 'The Voiceu' s oko 88 tisuća glasova, od njih ukupno 138 tisuća

U protekle tri sezone showa 'The Voice' finala su uvijek bila tijesna, a proglašenja pobjednika prolazila s velikom dozom uzbuđenja i napetosti, no ove sezone kao da je sve bilo jasno već nakon polufinala.

Kada je Martin Kosovec proglašen pobjednikom četvrte sezone, dogodilo se nešto gotovo nezapamćeno; cijela Hrvatska složno je poručila: 'Zaslužena pobjeda!'

O tome s koliko je dominacije ponio titulu najljepšeg glasa Hrvatske jasno govori i podatak da je od oko 138 tisuća glasova gledatelja njemu otišlo njih preko 88 tisuća, a koliko je oduševio publiku, najbolje potvrđuju komentari na njegov nastup.

'Skoro 70% ukupnog broja glasova Martinu! Ovo nikad nije viđeno... a to ne umanjuje da su svi ostali također odlični, već samo govori koliko je on poseban', 'Valjda je prvi put u povijesti Hrvatska ujedinjena u izboru pobjednika bilo kojeg pjevačkog natjecanja', 'Ovo je više od same pobjede... njegova pojava, lik, pjevanje, karizmatičnost, sve je tako unikatno. On je dokaz da kvalitetna glazba nikada ne gubi svoju vrijednost, pogotovo kad ju interpretira netko poput Martina. Velika je karijera pred tobom, mali veliki čovječe!', pisali su fanovi, ne krijući oduševljenje njegovim nastupima i karizmom:

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

'Ono što ovaj mladić budi u čovjeku ne može se opisati!!!! Jedan, jedini, neponovljivi', 'Hrvatska ima istinsku pjevačku zvijezdu nakon dugo vremena', 'Dečko ima takvu karizmu kakvu stvarno rijetki imaju. O glasu da ne govorim', 'On je apsolutna legenda. Kakva mirnoća, kakav stav i kakav glas izlazi iz ovog momka...'

Javili su se iz susjedne Srbije iz koje također pristižu čestitke za sjajne nastupe 18-godišnjeg srednjoškolca:

'Konačno da pobedi neko za koga sam navijala! Svemir je u ravnoteži! Svaka čast kuleru! Pozdrav iz Srbije', 'Od prve navijala za simpa dečaka sa božanstvenim glasom!!! Lep pozdrav iz Srbije!', pisale su obožavateljice.

Pred Martinom je sad potpis za Universal Music Hrvatska te snimanje prve vlastite pjesme.

'Vrlo sam veseo, zahvalan sam svima koji su glasali za mene i sretan sam što ulazim u suradnju s Universal Music Hrvatska! Imam mnogo ideja i planova za budućnost koji su možda malo preopširni u ovom trenutku; svakako bih volio nastaviti razvijati zvuk u retro trendu i malo ga modernizirati', rekao je i tako dao da znanja da već ima jasnu viziju o stilu pjesme koju želi snimiti.