skriva privatni život

Jovana Stojiljković raspričala se o seriji Dalibora Matanića, ali o Goranu Bogdanu ni slova

17.01.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Najtraženiju srpsku glumicu mlađe generacije hrvatska publika je upoznala preko filma 'Južni vjetar 2', i serije 'Jutro će promeniti sve', a trenutno je mogu pratiti hrvatsku seriju 'Područje bez signala' na HTV-u kojoj je to to prva hrvatska produkcija. No to joj nije prva serija u kojoj glumi sa svojim dečkom Goranom Bogdanom. Zajedno su bili u 'Senkama nad Balkanom'

'Šejla je djevojka koja se vratila u rodni grad nakon nekoliko godina provedenih u inozemstvu. Snažna je, borbena, ali zatječemo je u trenutku kad pokušava pronaći sebe koju je negdje usput izgubila. Usamljena je, pa tako kao u ogledalu prepozna Nikolu, Zagrepčanina, koji je tek stigao u mjesto i unio život kako drugim junacima, tako i njoj', rekla je Jovana Stojiljković o svojoj ulozi u seriji Dalibora Matanića 'Područje bez signala' za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže da je čest sam gost, u Zagrebu i da posebno voli more, a naša obala joj je prelijepa. Trudim se, otkrila je, da svako ljeto obiđe neko novo mjesto, novi otok koji nije do sada. Na pitanje kako postiže mir i nosi se s ovom situacijom unatrag dvije godine te koliko joj ljubav s Goranom Bogdanom pomaže i kad je najteže, odgovorila je diplomatski.

'Moja oaza mira je zdravlje mojih bližnjih, sretni trenuci, duhovitosti, radost ukusne hrane, val mora, miris Dunava, slušanje radija dok vozim, gledanje dobrog filma, euforija kupljenog kadra, zagrljaji najdražih... i još mnogo toga, rekla je glumica kojoj će uskoro u Beogradu dobiti nagradu 'Petar Banićević' za ulogu Sofke u predstavi 'Nečista krv'.

  • +4
Jovana Stojiljković Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL