NAJBOLJI NA YOUTUBEU

Kakav uspjeh Martina Kosovca: Njegov nastup iz finala ruši rekorde

29.01.2024 u 13:47

Bionic
Reading

Finale ovogodišnjeg The Voicea bilo je uistinu napeto, a pobjeda Martina Kosovca oduševila je i struku i publiku. Koliko se javnosti svidjela njegova izvedba Massimovog 'Sjaja u tami', govori i podatak da je na Youtubeu, u samo jednom danu, pogledana u rekordnom broju, zahvaljujući čemu je video pogledao i najgledaniji u Hrvatskoj

Ovogodišnji pobjednik, četvrte sezone glazbenog showa The Voice Hrvatska, 18-godišnji maturant Martin Kosovec svojim je maestralnim izvedbama u kratkom roku osvojio sve, a njegovi nastupi već su postali najvrćeniji na YouTubeu.

Upravo zbog toga ne treba čuditi i da je njegova izvedba Massimove pjesme 'Sjaj u tami', koja je do suza ganula i Massimovu obitelj, postala najgledanija na YouTubeu u Hrvatskoj. U samo 24 sata ista je pogledana gotovo 250 tisuća puta, zbog čega je i više nego zasluženo zasjela na prvo mjesto.

Martin Kosovec: 'Sjaj u tami' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

No, najbolje od svega je da u top 10 najgledanijih videa u Hrvatskoj, osim 'Sjaja u tami' stoje još dvije Martinove izvedbe. Tako je na četvrtom mjestu, s gotovo 450 tisuća pregleda u osam dana, 'Unchained Melody', dok je na devetom, sa 722 tisuće pregleda u dva tjedna, njegova izvedba Vice Vukova i njegove pjesme 'Tvoja zemlja'.

Nije nedostajalo ni komentara ispod njegove posljednje izvedbe, a među njima upada u oko onaj koji najbolje opisuje lik i djelo Martina Kosovca:

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

'Ovo je više od same pobjede... njegova pojava, lik, pjevanje, karizmatičnost, sve je tako unikatno. On je dokaz da kvalitetna glazba nikada ne gubi svoju vrijednost, pogotovo kad ju interpretira netko poput Martina. Velika je karijera pred tobom, mali veliki čovječe!'