UVIJEK POSEBNA

Maja Šuput iznenadila novom bojom kose, a u ovome se krije tajna njezine velike promjene

26.04.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Nakon kratkog predaha od lude djevojačke zabave koja je trajala nekoliko dana s njezinim najbliskijim osobama, naša najveća zabavljačica u pogonu je sto na sat i priprema hrpu poslovnih projetaka a sprema se i za vjenčanje. Maja Šuput za tportal je ispričala kako se oporavila od tulumarenja, što novog sprema i zašto je promijenila frizuru

'Prošlog tjedna objavila sam nagradnu igru #dolaznjača. Kako moj novi singl 'Dođi mami' jako popularna među konobarima zbog stiha 'konobaru samo toči, toči' igru su igrali konobari u cijeloj Hrvatskoj. Pobjedio je Marko Konjić iz Krapine koji je dobio najvise podrske, lajkova iskupio je 20 tisuća lajkova. Kako sam obećala da ću doći na susret s pobjednikom gdje god to bilo u Hrvatskoj, jučer sam ga krenula iznenaditi i upoznati, ali i ono je meni priredio iznenađenje - crveni tepih, buket cvijeća, doveo je i tamburaše. Marko me poslužio na šanku, a zbog mene je propustio kolokvij', još je pod dojmom Maja Šuput.

Naravno, za odlazak u Krapinu i druženje s pobjednikom svoje nagradne igre, pjevačica je poput svjetskih zvijezda stigla u velikom stilu. Za tu je prigodu promijenila boju kose. 'To je ipak perika, znate da se stalno volim mijenjati i igrati, a i doma stvarno imam puno 'kosa'. Modnu casual kombinaciju je naravno osmislio Marko Grubnić', rekla nam je Maja.

View this post on Instagram

Danas idem nekog iznenadit i upoznat... #dolaznjaca

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Zanimalo nas je koliko joj je trebalo da se oporavi od višednevne, neprestane djevojačke zabave.'Moram priznati da sam od nedjelje do srijede bila dosta spora. Tri dana mi je trebalo da se vratim u normalu, iako meni tulumarenje zaista ne predstavlja problem. Na djevojačku sam stigla ravno s koncerta u Istri. U petak u podne nas je u poliklinici dočekalo 10 boca šampanjca i infuzija i krenuo je dernek. Nas devet žena i Marko Grubnić ludovali smo cijelo vrijeme do nedjelje', kaže pjevačica.

Izvor: Društvene mreže

Nakon oporavka krenula je s brojnim poslovnim aktivnostima. 'Uz redovito nastupanje, trenutno promoviram aktualni singl, a uz to idući tjedan izlazi crtić 'Ugly Dolls' u kojem imam glavnu ulogu Moksi zbog čekga sam jako sretna. Rasprodali smo sve mikrofone i trenutno pripremam kolekciju s novim proizvodima', pohvalila se Maja.

Na pitanje kad će u sve to uklopiti vjenčanje sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim tajanstveno poručuje: 'Vrlo brzo, na društvenim mrežama ću sve objaviti'.

  • +10
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL