osvaja glasom i stasom

Mila Horvat o nastupu u pjevačkom showu: 'Ono kad mentorica izbaci batak'

17.10.2022 u 20:11

Bionic
Reading

U drugoj emisiji popularnog HTV-ovog showa izvodio se rock i pop, a najviše bodova žiri je dao sportskoj novinarki i njezinoj mentorici Lari Antić Prskalo za interpretaciju pjesme Amy Winehouse 'You Know I‘m No Good'. Još pod dojmom nastupa, Mila Horvat je podijelila jedan od simpatičnih trenutaka

Mila Horvat koja već godinama život i karijeru gradi izvan Hrvatske, nedavno se pridružila Instagramskoj 'zajednici' otvorivši profil na toj društvenoj mreži. Od kad se doznalo da nastupa u emisiji 'Zvijezde pjevaju' njezine objave su vezane uglavnom uz show. Ondje je uz svoju mentoricu u prošloj emisiji osim pjevanjem, oduševila i outfitima od lateksa te, šminkom i frizurama.

'Ono kad misliš da si pjevanjem osvojio najviše bodova, a zapravo mentorica Lara Antić Prskalo izbaci batak da ti to i ne znaš', našalila se sportska novinarka pored fotografije nastale tijekom zadnjeg nastupa u showu. Mila je otkrila kako joj je posebna želja bila otpjevati pjesmu Amy Winehouse, a dame su od žirija dobile 21 bod te tako zasjele na prvo mjesto na tablici.

Podsjetimo, Lari Antić Prskalo to je bio prvi nastup jer se u prvoj emisiji zbog bolesti nije mogla pridružiti Mili, nego ju je zamijenila Gina Victoria Damjanović. Inače, Mila Horvat je nedavno progovorila o zdravstvenim problemima i vezi s tajnim partnerom, Španjolcem. Rekla je da je u njezinom slučaju 90 posto napisanog bilo - neistinito te da je 'na raskrižju puteva i ovdje'. 'Pričekajmo još malo, kao i s mojim poslovnim angažmanom pa ću objaviti vijesti', najavila je za Story.

Smatra da ne valja ničemu robovati pa ni planovima, da se sve najbolje u životu događa se spontano te da je 'najvažnije pronaći sebe i živjeti u skladu s onim što jesi'.

  • +40
Zvijezde pjevaju 2022. - 2. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro / HRT