POŽELIO IM SREĆU

Mišo Kovač o pobjedi Leta 3: 'Žalosno je, Eurosong se pretvorio u cirkus... Ali i Let 3 su cirkusanti'

14.02.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Od oduševljenja do zgražanja, reakcije na ovogodišnje pobjednike Izbora za pjesmu Eurovizije podijeljene kod domaće i strane javnosti. Sada znamo i kakvo je mišljenje pjevačke legende

Mišo Kovač je poželio Letu 3 sve najbolje na Eurosongu. 'Kralj estrade' Doru protekle subote nije pratio jer to 'nije njegov đir', ali otkrio je da poznaje rad riječkih rockera.

Kaže da su to 'u redu momci'i da mu je 'drago mi je da su pobijedili na Dori, jer oni su Riječani, a on Rijeku jako voli'. Rekao je i što misli o šansama Leta 3 u Liverpoolu. 'Mislim da će se oni jako dobro uklopiti u taj cirkus, jer Eurosong je posljednjih godina postao upravo to - cirkus. Lošije će proći jedino ako ove godine na tom Eurosongu bude previše tih cirkusanata', izjavio je za Jutarnji list.

  • +18
Mišo i Lidija Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dodao je da 'mu je žalosno upravo to što se Eurosong pretvorio u cirkus, što tamo više nema pjesme te da kako nema pjesme, onda veliki, pravi pjevači izbjegavaju otići u cirkus i ne žele se tamo natjecati'. Inače, Mišo je u odličnoj formi. Ovog ljeta proslaviti svoj 82. rođendan.