DRUGA OSOBA

Potpuno neprepoznatljiva: Adele se pokazala nakon strogog režima u kojem je skinula nevjerojatnih 45 kilograma

06.05.2020 u 10:59

Bionic
Reading

Britanska glazbenica dugi je niz godina u svijetu bila poznata po nevjerojatnom glasu, dok je njezin izgled padao u drugi plan. A sada se to promijenilo. Adele je istesala figuru, izgubila više od 40 kilograma i sada pršti samopouzdanjem

Punog imena Adele Laurie Blue Adkins jedna je od najpopularnijih svjetskih glazbenih ikona s više od 120 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. Međutim, posljednjih mjeseci ova Britanka intrigira javnost zbog nevjerojatne fizičke transformacije.

U vrlo kratkom periodu istopila je nešto više od 40 kilograma uz pomoć stručnjaka. Nutricionisti i treneri pomogli su joj u tom naumu, a rezultat je zapanjujuć.

Svakom novom fotografijom koja ispliva u javnost, budući da se rijetko pojavljuje na ceremonijalnim događanjima punih kamera i fotoreportera, oduševi milijune.

Tako je prije nekoliko sati objavila novu fotografiju na službenom Instagram profilu u znak zahvale za sve čestitke povodom 32. rođendana koji je proslavila.

Na fotografiji jedna prepoznatljiva Adele pozira u crnoj mini haljinici koja je posebno istaknula njezin vitki struk i preplanule noge. Osim toga popularna glazbenica vidno je uža i u licu, zbog čega je mnogi na prvu ne bi prepoznali.

Tajna njezine vitke figure je u tzv. Sirtfood dijeti koja je izazvala ogromno zanimanje, a sad su otkriveni još neki detalji radikalne transformacije slavne glazbenice. Kako bi istopila kilograme, Adele je na početku dijete unosila samo 1000 kalorija dnevno, što je pola potrebnog dnevnog unosa kalorija za žene, a kako bi ostala u top formi pila je zdrave zelene sokove od svježeg voća i povrća.

  • +7
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Retna/Photoshot / Avalon Editorial / Profimedia