zagrijavanje za euroviziju

Ne stišava se euforija: Baby Lasagna putuje na party u London

03.04.2024 u 08:43

Bionic
Reading

Kao i svake godine uoči Eurosonga, koji će se održati u Švedskoj, organiziraju se partyji i koncerti od Španjolske do Skandinavije, a organizatori su obožavatelji. Naš predstavnik se sprema za osvajanje britanskih fanova

Kako se približava održavanje Eurovizije, tako se pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' učvršćuje na visokim pozicijama kladionica, a istarski glazbenik pravog imena Marko Purišić uoči Uskrsa je odradio gostovanje na madridskom 'PrePartyES 2024',.

Tijekom nastupa u španjolskoj prijestolnici, Baby Lasagna je izazvao euforiju, a i sam glazbenik je bio posve iznenađen reakcijom publike. Tjednima je bez konkurencije bio na prvom mjestu da bi se prije koji dan počeo izmjenjivati s predstavnikom Švicarske Nemom i njegovom pjesmom 'The Code'.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju

Baby Lasagna je potvrdio i nastup u Londonu koji će se održati 7. travnja. Riječ je o 15. predeurovizijskom partyju koji se održava ondje. Prvi je održan 2008., a 2020. ga zbog pandemije COVID-19 nije bilo. Nakon Londona, Baby Lasagnu očekuje gostovanje na warm up showu 'Eurovision In Concert 2024' koji će se održati u dvorani AFAS Live u Amsterdamu 13. travnja.

  • +17
Baby Lasagna na Dori 2024 Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL