POHVALILI SE

Neopisivo veselje u domu Barbare i Lukasa Nole

30.09.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Uzbuđenju nema kraja kod redateljsko-glumačkog para. Osim što se Barbara Nola priprema za premijeru ovoga petka, ona i Lukas Nola su u svoj stan donijeli novog stanara, kujicu Jack Russell terijera kojoj još nisu smislili ime

Vijest o novom kućnom ljubimcu Barbara Nola podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku uz fotografiju supruga Lukasa i njihove nove mezimice. Mnoge su im oduševljene kolege čestitale na toj vijesti, a saborski zastupnik SDP-a Goran Maras je komentirao kako će i on uskoro dobiti novog člana obitelji iste pasnime.

'Jučer je došla u naš dom, već je u speedu, igra se naveliko. Malena nema još niti dva mjeseca, a još se dogovaramo oko imena. Lukas će ga izabrati budući da on o tome odlučuje kod nas, jako je želio psa', ispričala je za tportal presretna glumica.

Osim što je gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji Nove TV u seriji 'Na granici', Barbara Nola se sprema za prvu ovosezonsku premijeru u kazalištu 'Gavella' u petak 4. listopada. Riječ je o predstavi 'Malograđani' Maksima Gorkog, u režiji Paola Magellija.

'Igram ulogu Jelene Nikolajevne, udovice nadzornika zatvora koja je u ljubavi s mlađim muškarcem', kaže Barbara.

  • +4
'Malograđanin' u Gavelli Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL