13 godina braka

Njegova fokusiranost na karijeru bila je razlog njihove rastave, a ovaj komentar otvara pitanje hoće li se Gisele Bündchen i Tom Brady ipak pomiriti

01.02.2023 u 22:11

Bionic
Reading

Iako su se doimali kao skladan par, u listopadu prošle godine Gisele Bündchen i Tom Brady objavili su da je njihovoj bračnoj sreći došao kraj. Sada kada je izvrsni nogometaš napustio svijet sporta Gisele mu je poželjela najljepše želje, a mnogi se pitaju hoće li se ostvariti i želja o njihovom pomirenju

Najbolji igrač američkog nogometa svih vremena odlazi iz sporta. Tom Brady objavio je putem Twittera kako drugi put završava svoju nogometnu karijeru, ali ovaj put je konačno kraj. U jednominutnom videu zahvalio se obožavateljima na podršci, a lijepe trenutke karijere podijelio je i u storyjima na Instagramu.

Lijepim trenutcima svjedočila je i popularna manekenka Gisele Bündchen koja je podržavala Bradyjevu karijeru, no u jednom trenutku shvatila je da sportaš premalo vremena provodi s djecom te da cjelokupna briga ovisi o njoj.

Na Bradyjevu objavu o odlasku u mirovinu, bivša supruga ostavila je komentar koji je u mnogima probudio nadu da će se par možda i pomiriti. Poželjela je svom bivšem suprugu samo najbolje želje napisavši: 'Želim ti samo prekrasne stvari u novom poglavlju tvog života.'

Njegovu objavu komentirale su mnoge zvijezde, a posebno emotivna bila je glumica Kate Hudson koja je Bradyju poručila da joj je bila čast gledati ga kako igra nogomet te da mu želi sve najbolje u novom poglavlju života. Na njegov račun našalila se i Serena Williams koja mu je poželjela ponovnu dobrodošlicu u mirovinu, ali je priznala da je ovaj put pustila suzu zbog njegovog odlaska.

Prošle godine supružnici su se gadno posvađali zbog njegove odluke da se ponovno vrati sportu, a nerazumijevanje s obje strane završilo je rastavom 13-godišnjeg braka.

Prekrasna Gisele novu je godinu dočekala u prirodi, a šume i more njezina su oaze mira u kojima rado uživa sa svojom i Bradyjevom djecom, Benjaminom i Vivian Lake.

  • +7
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia