neki novi klinci

Povratak 'Dinastije' na male ekrane: Sve zanima tko će glumiti Alexis

12.05.2017 u 13:44

Bionic
Reading

Televizijska sapunica iz 80-ih godina prošlog stoljeća, uz koju su mnogi odrasli, ponovno se vraća na male ekrane. No, ovoga puta nije riječ o reprizi reprize, već o remakeu popularne 'Dinastije', u kojoj se ponovno u centru zbivanja nalaze dvije bogataške obitelji - Carrington i Colby

Iako se još uvijek ne zna točan datum i godina emitiranja, čini se kako je sve spremno za remake jedne od najpopularnijih televizijskih sapunica svih vremena - 'Dinastije'. Sudeći po posljednjim napisima u američkim medijima, projekt je dobio 'zeleno svjetlo' i može krenuti sa snimanje.

#TBT #Dynasty

Objavu dijeli Rafael De La Fuente (@rafaeldlf)

Novi glumci serije 'Dinastija'

Već su procurila i imena koja bi u remakeu trebala utjeloviti najpoznatije članove obitelji Carrington i Colby, no još uvijek nije najpoznatije ono najvažnije ime - tko će umjesto Joan Collins utjeloviti Alexis.

Kako se piše, u novoj ekranizaciji, najbogatije američke obitelji Carrington i Colby još uvijek su 'u ratu', no ovog će puta priča biti ispričana iz perspektive dviju dama - Fallon Carington, kćerke milijunaša Blakea Carringtona, koju će utjeloviti Elizabeth Gillies, te Cristal Carrington, koja će joj uskoro postati maćeha.

Elizabeth Gillies utjelovit će Fallon Carrington

Zanimljivo je kako će Cristal utjeloviti Nathalie Kelley, koja je glumila u akcijskom spektaklu 'Brzi i žestoki 3: Tokio Drift'. Razlika između nje i Linde Evans, koja ju je glumila u orginalu, nije samo drugačije pisanje imena, već i porijeklo. Naime, Nathalie je Australka rođena u Peruu, sasvim drugačija od plavokose Linde Evans.

Nathalie Kelley glumit će Cristal Carrington

Blakea će utjeloviti Grant Show, koji je glumio u 'Melrose Placeu', a zanimljivo je kako na seriji radi i ekipa koja se proslavila radom na popularnoj tinejdžerskoj seriji 'Tračerica'.

#GrantShow has been cast as #BlakeCarrington in #TheCW's reboot of #Dynasty.

Objavu dijeli Hotchka 2015 (@hotchka2015)

Grant Show kao Blake Carrington

Sam Adegoke glumit će milijunaša Jeffa Colbyja