weston Cage

Sin Nicolasa Cagea optužen za fizičko zlostavljanje majke

06.05.2024 u 11:01

Bionic
Reading

33-godišnji Weston Cage navodno je nasrnuo na svoju majku, 56-godišnju Christine Fulton koja odbija povlačiti pravne poteze protiv nasilnog sina

Ovo nije prvi put da je najstariji sin poznatog holivudskog glumca Nicolasa Cagea optužen za fizičko zlostavljanje. 33-godišnji Weston Cage u prošlosti se liječio od problema s mentalnim zdravljem, a 2011. je bio hospitaliziran na psihijatrijskom liječenju nakon nasilnog incidenta u Los Angelesu. Kako prenosi DailyMail, Weston Cage ponovio je nasilje, a ovaj put žrtva je njegova majka.

33-godišnjak je naveden kao osumnjičenik u izvješću o napadu na njegovu majku Christinu Fulton.

Tučnjava se dogodila 28. travnja na području Los Angelesa, a isprva verbalni sukob s vremenom je prerastao u fizički obračun u kojem je Christina Fulton ozlijeđena.

NITKO IM NE BI DAO

U 2024. ove će se svjetske face pridružiti društvu 60+; među njima je i Keanu Reeves

Pogledaj galeriju

56-godišnja glumica viđena je nedavno s velikom modricom na oku i manjim modricama na licu, no iako vidno fizički ozlijeđena odbila je da je odvezu u bolnicu te je opovrgla tvrdnje da su se njih dvoje posvađali. Međutim, izvori tvrde da je Fulton pokušavala utješiti svog sina koji se nosio s nekim emocionalnim problemima, nakon čega je došlo do obračuna, a po dolasku hitne pomoći Westona nije bilo na mjestu događaja.

'Ja sam ta koja je odgojila Westona. Ja sam ta koja se brinula o Westonu. Njegov tata bio je jako zaposlen radeći kao glumac', rekla je Fulton koja je s Cageom dočela sina Westona 1990. godine.