NAPOKON POTVRĐENO

Službeno je: Stižu posljednje epizode Yellowstonea, a znamo i kada

04.11.2023 u 10:32

Bionic
Reading

Informacija koja se mjesecima s nestrpljenjem iščekivala, sada je i službeno potvrđena. Posljednje epizode pete, ujedno i zadnje sezone 'Yellowstonea' svjetlo dana će ugledati u studenom iduće godine, a uz njih snimaju se i dvije spin-off serije

I to je službeno! Posljednje epizode hit serije 'Yellowstone', u kojoj je glavnu ulogu imao Kevin Costner, biti će emitirane u studenom 2024. godine. Objavljeno je to ovog četvrtka iz Paramounta, nakon čega su obožavatelji ove mega uspješnice iz pera Taylora Sheridana napokon mogli odahnuti.

Iako su posljednje epizode pete sezone, koja je najavljena kao posljednja, trebale biti emitirane u studenom ove godine, sve se prolongiralo zbog komplikacija u odnosu, koje je napravio 68-godišnji Kevin Costner želeći napustiti seriju prije samog kraja, a kako bi se mogao posvetiti svojim projektima.

Svemu u prilog nije išao ni štrajk holivudske ekipe, pa je sve prolongirano za iduću godinu. Još jedna dobra vijest je što je Paramount dao zeleno svjetlo za još dva spin-offa 'Yellowstonea'.

Prvi je radnog naziva '1944', dok druga nosi naziv '2024'.

UPS

Nezgode se događaju i najboljima: Kevin Costner napustio restoran mokrih hlača

Pogledaj galeriju

Gledatelji su već imali prilike pratiti prvi prednastavak 'Yellowstonea', pod nazivom '1883', koji je s emitiranjem počeo 2021. godine. Kao što mu naziv govori, smješten je na kraj 19. stoljeća, prije nego što je osnovan ranč Montana, koji je donio novac i slavu nasljednicima.

Serija je imala 10 epizoda, no nakon što je u veljači 2022. objavljeno da je pred nama i druga sezona, ništa se nije dogodilo - niti smo išta o njoj vidjeli, niti mogli pročitati.

Yellowstone trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Nakon što je serija '1883' doživjela veliki uspjeh, objava da je pred nama još jedan prednastavak nikoga nije iznenadila. Naravno, i njega je napisao Sheridan, a odlučio je naziv '1932' promijeniti u '1923' kako bismo mogli pratiti obitelj Dutton u doba početaka prohibicije i Velike depresije nakon Prvog svjetskog rata.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

U njemu su svu slavu 'pobrali' Harrison Ford u ulozi Jacoba Dutton, brata Jamesa Duttona iz serije '1883', te legendarna Helen Mirren u ulozi njegove supruge Care.

Najavljene su nove sezone serije, no i dalje se ništa ne zna o početku snimanja i emitiranja.