nerazdvojni su

Sve za nju: Travis Kelce potegao na kraj svijeta zbog Taylor Swift

22.02.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Veza između superzvijezda i igrača američkog nogometa, zaludila je svijet zabave i sporta. Prati se svaki njihov potez, a Travis Kelce primijećen je kako sletio u Australiju u četvrtak ujutro te se uputio prema luksuznom apartmanu gdje ga čeka njegova ljubav

Zvijezda američkog nogometa stigao je u Sydney privatnim zrakoplovom s Havaja kako bi bodrio megazvijezdu usred njezinih rasprodanih nastupa na turneji Eras. Na svim australskim TV kanalima prikazana je snimka kako Travis Kelce slijeće u zračnu luku dok je uzbuđenje preplavljivalo zemlju.

Navodno je Taylor Swift odsjela na 88. katu predsjedničke vile Crown Sydney. DailyMail javlja da fotografije pokazuju kako se Kelce s svojim najboljim prijateljem NFL zvijezde Rossom Travisom divi ljepotama Sydneya iz raskošne sobe (pogled puca na Sydney Opera House i Sydney Harbour Bridge). Iza njega se može uočiti isti moderni i raskošni luster kakav je u predsjedničkoj vili, u kojoj jedna noć obično stoji 25.000 australskih dolara.

Apartman Taylor Swift u Sydneyu Izvor: Profimedia / Autor: Crown/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Apartman od 800 kvadratnih metara u kojem će uživati narednih dana, podijeljen je na dvije razine. Ima terasu na otvorenom s privatnim grijanim bazenom, ured, sobu za batlere, apartman za masažu, sobu za fitness, mramornu hidromasažnu kadu i veliku spavaću sobu s kupaonicom. Tu je prostrani dnevni boravak, klavir, stol za biljar i soba za karaoke gdje pjevačica može zagrijati svoje glasnice.

Naime, Taylor će izvesti četiri uzastopna nastupa u Sydneyu, počevši od petka 23. veljače na stadionu Accor. Prošlog tjedna je nastupala u Melbourneu, a i ondje je odsjela u Crown Towers apartmanu na 43. katu hotelske predsjedničke vile. Očekuje se da će Kelce prisustvovati na svim nadolazećim nastupima svoje drage.

DONOSI MU SREĆU

Taylor Swift čestitala Kelceu na pobjedi na najbolji način - strastvenim poljupcima

Pogledaj galeriju