POSTAT ĆE DJED

Tonči Huljić o Haninoj trudnoći: 'Trebalo je neko vrijeme da se adaptiramo. Mislim da će imati dobre gene'

06.02.2022 u 11:00

Bionic
Reading

Jedan je od najplodonosnijih skladatelja bivše Jugoslavije, a osim u brojnim glazbenim uspjesima, uživa u mirnom obiteljskom životu, koji je javnosti sve zanimljiviji otkako su njegova kćerka Hana i Petar Grašo prvo potvrdili da su u vezi, sa zatim i da očekuju dijete. Stoga Tonči Huljić osim o glazbenim uspjesima i planovima u posljednje vrijeme sve češće priča i o svojoj skorašnjoj novoj ulozi – onoj djeda

Splitski skladatelj i hitmejker Tonči Huljić uskoro će postati djed, a o glazbenim uspjesima, svojoj fit formi i, naravno, slatkom iščekivanju raspričao se za RTL Exkluziv.

Splitski glazbenik priznao je da ni sam ne zna koliko nagrada ima. 'Ni približno. Što god kažem, lupit ću, ali neću pretjerati ako kažem da ih, kada se zbroje moje i Vjekoslavine, ima negdje 200-tinjak sigurno. Nije nego jednostavno se ne ložimo više na te nagrade. Mene raduje uspjeh pjesme', kaže splitski hitmejker.

Hana i Petar Grašo čekaju prvo dijete i Huljić će po prvi put postati djed, a iskreno priznaje da im je u obitelji trebalo neko vrijeme da se priviknu na tu pomisao, iako su već dugo gnjavili djecu kad misle poraditi na podmlatku.

Petar Grašo i Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

'Cijeli život sam kukumavčio: 'Djeco, kad ćete vi napraviti svoju djecu? Nemojte da ja idem opet raditi djecu' i tako dalje. Onda kada se suočiš s tom činjenicom, osim Hane, svi smo bili 'Čekaj, sad se to dešava? Sad je to stvarno?' i trebalo je neko vrijeme da se adaptiramo. Stalno smo zazivali i sad 'Evo ti ga' i onda ti odjedanput treba neko vrijeme da se malo adaptiraš na to. Kad uzmemo to malo stvorenje u ruke, onda ćemo vidjeti. Mislim da će imati dobre gene. Kakvi ćemo biti, vidjet ćemo kad se to sve skupa desi. I jedno i drugo dijete su mi se rodili, a ja sam bio na bini. Imam neki blagi osjećaj da bi se to moglo i ovaj put desiti', rekao je Huljić.

U listopadu je proslavio okrugli 60. rođendan, a svoju fit formu održava redovitim vježbanjem i zdravim načinom života: 'Svim. Da vidite moju aktovku - u njoj nema papira. U njoj su samo suplementi, sve. Samo što nema defibrilator unutra'.

  • +3
Tonči i Vjekoslava Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL