odlična transformacija

Zorica Kondža: 'Bojan Jambrošić se skamenio kad me ugledao'

24.04.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Pjevačka legenda Zorica Kondža je proteklog vikenda gostovala kao članica žirija u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Osim što joj se svidjelo sudjelovanje u toj emisiji, oduševljena je transformacijom Bojana Jambrošića i njegovim izvođenjem inače pjevački vrlo zahtjevne pjesme grupe Stijene, 'Ima jedan svijet', koju bi se malo tko usudio pjevati. Za tportal je legendarna umjetnica ispričala svoje dojmove

'Normalno je da muškarac teško može skinuti ženski vokal, ali Bojanu je to uspjelo. Posve me oduševio svojom izvedbom u falsetu. To je kao da stojiš na iglicama tri minute, što je strašno za glasnice. Kupio me svojom interpretacijom', kaže pjevačka diva.

Dodaje kako ona na pozornici nema 'mote', pa se Bojan fokusirao samo na pjevanje.

'Nije mu bilo lako, posebno nakon što me sreo u garderobi, a nije znao da ću biti u emisiji. Skamenio se, ali sam mu savjetovala da se opusti i maksimalno da sve od sebe', smije se Zorica.

'Pjevao je samo pola tona nižu intonaciju od originalne, što je za svaku pohvalu, no on je vrhunski talentiran dečko i zaista me ugodno iznenadio, jer kad su mi rekli da treba izvesti 'Ima jedan svijet', pitala sam se kako će to ispasti. Zaslužio je visoku ocjenu', rekla je pjevačica. Nada se, kaže, da će se mu se dogoditi kakva dobra pjesma u skorijoj budućnosti.

'Dragi Bojane, želim ti puno sreće', poručila je Jambrošiću glazbena diva.