slučaj Ancelotti

Mourinho kratko i jasno poručio čelnicima Reala gdje griješe: Bio sam lud čovjek!

23.11.2023 u 12:08

Bionic
Reading

Poznato je kako je Jose Mourinho najzaslužniji što je 2012. u Real Madrid stigao Luka Modrić pa stoga svaka njegova riječ o kraljevskom klubu ima težinu

Tako je ovaj put tema razgovora bio iskusni trener Reala Carlo Ancelotti kojem se prema najavama bliži kraj ugovora. Poznato je kako se o njemu govori kao o novom izborniku Brazila….

No, kad je procurila vijest kako je Upravni odbor oko predsjednika Florentina Pereza odlučio da neće Ancelottiju ponuditi novi ugovor – prije nego sezona završi - oglasio se Mourinho. Očito je imao potrebnu sve reći o toj temi:

'Kad imate super trenera, zašto tražiti novog? Poznavajući Florentina, a poznajem ga jako dobro, on je vrlo inteligentan čovjek. No, ako se čita između redaka onoga što se u medijima objavljuje, stvar je sasvim jasna. Ja, kao navijač Real Madrida, čovjek bijelog srca i velikog ‘Ancelottija’, mogu se samo nadati da će ova sezona biti fantastična i da će Carlo biti tu sljedeće sezone, jer on je savršen trener za Real Madrid', kazao je Jose Mourinho.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Ali tu nije stao:

'Samo lud čovjek napušta Real Madrid kad klub želi da taj čovjek ostane. A taj čovjek sam ja, ja sam jedini! Nakon tri godine, Perez i Jose Ángel Sánchez silno su željeli da nastavim dalje, ali sam odlučio da je vrijeme da odem. Bio sam lud čovjek', prisjetio se Mourinho svog primjera.

No, kad je Ancelotti u pitanju imao je potrebnu reći još nešto:

'Siguran sam da će Carlo ostati ako Florentino pokaže i najmanji znak pažnje. On je savršen trener za Real Madrid. To je savršen klub za njega!', poentirao je Mourinho.