Poklon za blagdane?

[FOTO/VIDEO] Američki kolekcionar automobila se počastio unikatnim ručnim satom Bugatti Chiron vrijednim 2 milijuna eura

28.12.2022 u 16:08

Bionic
Reading

Manny Khoshbin sada ima sat koji paše uz njegov Bugatti Chiron po narudžbi pariške modne kuće Hermés. Zapravo, Jacob & Co je prilagodio sat s istom kombinacijom boja

Zanimljivu nam priču nudi specijalizirani portal Motor1, a radi se o jednom Bugattiju, ali ne baš automobilu, već je riječ o ručnom satu. Poznato je da onima kojima novac i nije neki problem u životu žele nešto više od uobičajenih stvari za pokazivanje.

Manny Khoshbin i unikatni Bugatti Chiron ručni sat Izvor: Promo fotografije / Autor: Manny Khoshbin

Tako se izvjesni Manny Khoshbin počastio unikatnim Bugatti ručnim satom, koji paše uz njegov Bugatti Chiron po narudžbi pariške modne kuće Hermés. Zapravo, Jacob & Co je prilagodio sat s istom kombinacijom 'Craie' (bijela kreda posebno dizajnirana za ovaj automobil) i crvene boje hiperautomobila dodavanjem riječi 1/1 i 'Piece Unique' kako bi se snažno naglasila ekskluzivnost proizvoda.

Inače, Manny Khoshbin (1971.) je iranski pisac i investitor u nekretnine te predsjednik tvrtke The Khoshbin Company Inc. Također je stekao slavu pisanjem knjige pod nazivom Driven: The Never-Give-Up Roadmap to Massive Success (u prijevodu 'Nikada-ne-odustaj putokaz za ogroman uspjeh' iz 2018.). Njegova iznimno uspješna karijera pomogla mu je da stekne 2,6 milijuna pratitelja na svom Instagram računu.

Jacob & Co. ručni sat prema narudžbi Bugatti Chiron za Mannyja Khoshbina Izvor: Promo fotografije / Autor: Jacob & Co.

Čini se da za Khosbina 'osnovni' model tvrtke Jacob & Co nije dovoljan, pa je zatražio jedinstveni primjerak kao što je to već na primjer učinio i Cristiano Ronaldo. Oba sata mnogima su, barem kad riječ o iznosu, nedostižni, ali onaj koji je naručio Khosbin bi u svakom pogledu mogao biti najskuplji na svijetu.

Motor1 navodi je vrijednost Khosbinova premašila cijenu od 900.000 eura onoga koji je Ronaldo naručio i kombinirao sa svojim La Voiture Noire. Riječ je, navodno, o 2 milijuna eura.

Jacob & Co. Bugatti Chiron CR7 Izvor: Promo fotografije / Autor: Jacob & Co.

Ipak, sretna je okolnost da se oni kojima je budžet ograničeniji mogu 'zadovoljiti' i osnovnim modelom. I ovaj sat ima minijaturu W16 unutar brojčanika, ali je cijena 'pristupačnija': oko 300.000 eura.