HELL CHOCO LATTE

Čokolada i ledena kava savršen su par, otkrivamo gdje je moguće pronaći ovu sjajnu kombinaciju

23.10.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Prema istraživanju agencije Data Bridge s početka prošle godine, predviđa se da će globalna potražnja za proizvodima s okusom čokolade do 2029. godine porasti za 5,55%. Također, rast tržišta okusa čokolade, kažu drugi izvori, direktno je povezan s rastom svijesti o zdravlju na globalnoj razini

Čokolada je zaslužna za lučenje hormona sreće, a mnogi ne mogu zamisliti dan bez barem 'jednog reda' tog slatkog užitka. Prepoznata i na gastro-sceni, čokolada dokazano jednostavno ide uz sve! A spoj čokolade i kave posebna je, dvostruka, razina užitka. Prepoznao je to i HELL koji je svoju obitelj ledenih kava povećao novim fantastičnim okusom - HELL CHOCO LATTE.

HELL je spario ovaj fantastični duo jer jednostavno pristaju jedno uz drugo te će ova kombinacija biti izvanredno iskustvo za sve pasionirane ljubitelje ledenih kava. HELL ICE COFFEE kontinuirano nastoji tržištu ponuditi inovativan portfolio kako bi odgovorio na potrebe i navike potrošača. A budući da je čokolada (uz vaniliju) jedan od najomiljenijih okusa kave koji je postao popularan širom svijeta zahvaljujući svom bogatom i primamljivom okusu, HELL je odlučio ući na tržište ledene kave s ovom novom kombinacijom – CHOCO LATTE.

HELL ICE COFFEE proizvodi se od ekstrakta prave Arabica i Robusta kave, sadrži 40 mg/100ml kofeina i napravljen je od 70% nemasnog, UHT mlijeka te ne sadrži nikakve konzervanse niti umjetne boje. Limenke Choco Latte čistog užitka od 250 ml su ekološki prihvatljive jer je to aluminijska ambalaža koja se može beskonačno reciklirati. Zahvaljujući veličini limenke, u ledenoj kavi s okusom čokolade možete uživati kod kuće, u uredu ili je jednostavno ponijeti sa sobom gdje god krenuli.

HELL je lansirao asortiman ENERGY COFFEE u ljeto 2020. godine u tri okusa, a sada je, uključujući i HELL CHOCO LATTE, na tržištu Hrvatske dostupno šest različitih aroma. Visoka kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kave, kao i harmonija okusa brzo su osvojili potrošače, te HELL u pravo vrijeme širi asortiman novim, uzbudljivim okusima kao što je i neodoljiva aroma čokolade.