U BOJI SMARAGDA

Izgužvano izdanje Kate Middleton: Savršenu haljinu upropastio je loš materijal

16.07.2023 u 23:06

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon jučerašnjeg solo pojavljivanja na ženskom finalu, danas je Kate Middleton na muško finale Wimbledona stigla s pojačanjem - princem Williamom, ali i Georgeom i Charlotte

Zeleni tonovi pristaju princezi od Walesa savršeno, čega je i sama itekako svjesna. No, nakon jučerašnjeg pojavljivanja u haljini Self-Portraita, u boji limete, koja joj je pristajala kao salivena, današnje izdanje za muško finale Wimbledona i nije bilo najbolje.

Iako je haljina francuskog brenda Roland Mouret, čija je cijena 870 eura, u smaragdnoj boji savršeno pratila liniju njezinog tijela, materijal je bio blago rečeno katastrofa.

Tek što je stigla na Wimbledon, a očito samo nakon vožnje automobilom do tamo, cijela halijina bila je izgužvana, što je momentalno pokvarilo cjelokupni dojam.

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

No, ako gledamo iz daljine, ne možemo reći da Kate Middleton nije izgledala sjajno. Uz haljinu boje smaragda savršeno se uklopio njezin omiljeni par salonki od brušene kože Gianvito Rossi, u bež boji, baš kao i torbica Emmy London.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Od nakita je ovoga puta odabrala tek zlatnu narukvicu i viseće zlatne naušnice sa smaragdima. Kosu je za finale odlučila raspustiti u raskošnim valovima, a sve je zaokružila parom trendi sunčanih naočala.