NA GLASU KAO UKLETA

Zavirite u dom zvijezde serije 'Zakon i red': Kuća slavnog glumca spoj je modernog i rustikalnog

12.05.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Glumac Christopher Meloni nedavno je stavio u prodaju svoj luksuzni dom u Los Angelesu, pa su tako fotografije raskošne nekretnine postale javno dostupne. Meloni za luksuznu vilu s bazenom traži 45 milijuna kuna, a prodaju bi mu mogla otežati činjenica da kuća godinama slovi kao ukleta

Kao i većina holivudskih zvijezda, glumac Christopher Meloni, kojeg javnost pamti po serijama 'Zakon i red: Odjel za žrtve' i 'Oz', posjeduje skupocjene vile u elitnim dijelovima Los Angelesa. Kupnja i prodaja nekretnina omiljeni je 'sport' u holivudskim krugovima, pa je tako 59-godišnji glumac nedavno odlučio prodati svoju vilu u elitnom naselju Hollywood Hills.

Luksuzna kuća dizajnirana u stilu tipične američke kuće sada traži novog vlasnika koji je za nju spreman iskeširati 45 milijuna kuna. Nekretnina veličine 490 kvadratnih metara ima pet spavaćih soba i sedam kupaonica, a zanimljivo je da prije Melonija bila u vlasništvu slavnog holivudskog para iz 60-ih, Ozzieja i Harriet Nelson.

  • +20
Dom Christophera Melonija Izvor: Profimedia / Autor: MLS / Planet / Profimedia

Raskošna vila koja dolazi s bazenom, velikim dvorištem, dodatnom kućom za goste i garažom, uređena je do detalja po željama slavnog glumca i njegove supruge koji po svemu sudeći preferiraju spoj rustikalnog i modernog. Primjerice većinu prostorija u kući krase perzijski tepisi i drveni detalji u kombinaciji s modernim namještajem, a poseban štih svom životnom prostoru glumac je osigurao originalnim i živopisnim umjetninama.

Melonijeva kuća na glasu je kao ukleta kuća u kojoj se navodno tijekom godina dogodilo niz paranormalnih aktivnosti, pa se mnogi pitaju je li baš to razlog zašto je glumac odlučio prodati kuću i pronaći adekvatniji smještaj za sebe, suprugu Doris Sherman Meloni i njihovo dvoje djece, 19-godišnju Sophiju i 16-godišnjeg Dantea.