S PARTYJA NA PARTY

Baby Lasagna ispričao kako ga otac spašava od ludila: 'Krene s pričom kako je...'

09.04.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Marko Purišić odradio je još jedan uspješna nastup na jednom od partyja uoči Eurovizije, a ravno iz iz Londona stigao je na HRT te je prokomentirao kako je bilo na nastupu ondje i u Madridu

'PreParty', odnosno 'zagrijavanja' služe da se predstavnici na Eurosongu, malo bolje upoznaju te da se povežu s fanovima, objasnio je Baby Lasagna. 'Bilo je fantastično, kako u Madridu, tako i u Londonu. I sad nam slijedi Amsterdam idući tjedan', najavio je.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Oko prihvaćanja angažmana u Londonu, Amsterdamu i Madridu dvojio je budući se 'bojao da će mu to oduzeti previše vremena'. 'Ali, u Madridu sam shvatio da je i to isto priprema za Eurosong. Nastupaš pred ljudima, putuješ, živciraš se, tako je to zapravo nekoliko generalnih proba prije one prave i generalne, rekao je u emisiji 'Kod nas doma'.

Na 'PrePartyjima' je čuo kako ostali predstavnici zvuče uživo. 'Bilo je super, posebno su mi u oko upale Slovenija, Srbija i Italija. Oni su mi u ovom trenutku možda najdraži. Iako, i Švicarac, otkad se popeo na kladionicama, poslušao sam pjesmu, i pjesma 'ubija', rekao je i dodao da je nakon preslušavanja pjesme uživo i online, postao njegov fan.

Obitelj mu je najveća podrška. 'Volim doći kod svojih roditelja i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vodio kod mehaničara i slično, rekao je umašku glazbenik i na kraju najavio kako u suradnji s HRT-om uskoro kreće u snimanje dokumentarca.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju