miljenik nacije

Baby Lasagna otkrio: 'Nakon Eurosonga ću Rim Tim Tagi Dim snimiti na hrvatskom'

08.04.2024 u 08:46

Bionic
Reading

Naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu proteklog vikenda je odradio još jedan PreParty, koncert prije Eurosonga, i to u Londonu. Umaški glazbenik uspio je rasplesati i raspjevati tamošnju publiku, a prije toga je odradio gostovanje na Hrvatskom radiju

Baby Lasagna ispričao je kako s odmakom od nešto više od mjesec dana od pobjede na Dori gleda na sve što mu se događa, uživa li u tome ili mu sve to stvara stres i pritisak uoči odlaska u Švedsku.

Kaže da je 'počeo više uživati, prihvatio je tu ulogu i sve što ona nosi, ali s druge strane postoji određena doza stresa' ali da ga 'sada ništa previše ne koči'. Najavio je kako postoji mogućnost da dio pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' izvede na hrvatskom jeziku. 'Možda postoji mogućnost, ali iskreno ne razmišljam trenutačno o tome, moj je um negdje drugdje. Nekakva hrvatska verzija pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' možda će se dogoditi, a sigurno će se dogoditi nakon Eurosonga', poručio je gostujući u emisiji 'Svijet diskografije' na Hrvatskom radiju.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju

Među ostalim je komentirao i trenutnu situaciju na Eurosongovoj kladionici na kojoj vodi Švicarac Nemo. Baby Lasagna smatra da je 'njegova pjesma fantastična, on je fantastičan pjevač, reper i zaslužuje sve lijepo što mu se događa'. 'Drago mu je zbog njega i po njemu, stvarno ima kvalitetnu i zrelu pjesmu'.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva