SYBELLA I ANTONIA

Evo kako izgledaju sestra i nećakinja Nicole Kidman

30.04.2024 u 10:04

Bionic
Reading

U najvažnijem trenutku njezinog života, kada je primala najveće priznanje Američkog filmskog instituta, uz Nicole Kidman bile su i one, njezina sestra Antonia te nećakinja Sybella Hawley, koju su mnogi zamijenili za glumičinu kćer

Ovog vikenda u Dolby Theatru Nicole Kidman dobila je najveće priznanje - nagradu za životno djelo koju je ovoj australskoj glumici dodijelio Američki filmski institut. Uz nju su tamo ponosno stajali suprug Keith Urban i njihove kćeri Sunday Rose i Faith Margaret, a nedostajala su jedino njezina posvojena djeca Isabella i Connor, iz propalog braka s Tomom Cruiseom.

No, Urban i kćeri nisu bili jedini na crvenom tepihu, koji su pozirali uz holivudsku glumicu. Bila je tu i njezina sestra, novinarka Antonia Kidman koja je u Los Angeles stigla sa svojom kćerkom, tinejdžericom Sybellom Hawley.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnost lijepe Sybelle sa sestričnom Faith Margaret, ali i onu Nicole Kidman i njezine mlađe sestre Antonije.

Nicole Kidman sa sestrom i nećakinjom Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

53-godišnja Antonia je, za razliku od Nicole koja je rođena na Havajima, gdje su njihovi roditelji Anthony Kidman i Janelle Glenny u to doba studirali, rođena u Melbournu, a obje su odrasle u Sydneyju. I dok Nicole osvaja glumačka nagrade, Antonia je iznimno uspješna novinarka koja je karijeru započela na australskom Nine Networku, a potom je radila kao reporter vijesti za NBN Television.

  • +2
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

U braku s bivšim suprugom Angusom Hawleyjem dobila je četvero djece, a jedna od njih je i 17-godišnja Sybella. Osim nje imaju i kćer Luciju i sinove Hamisha i Jamesa, a razveli su se dva mjeseca nakon Sybellina rođenja. U travnju 2010. udala se za financijaša Craiga Marrana i s njim dobila dvojicu sinova.