Keith Urban

Dirljiv govor supruga Nicole Kidman raznježio je publiku u Los Angelesu

30.04.2024 u 22:34

Bionic
Reading

Pjevač je ispričao priču o tome kako se par prvi put upoznao 2005. tijekom snimanja talk showa te kako je tek nakon tjedan dana nošenja njezinog telefonskog broja na komadiću papira u džepu, konačno skupio hrabrosti da je nazove i pozove van

U poznatom kazalištu Dolby u Los Angelesu 56-godišnjoj Nicole Kidman dodijeljeno je najveće priznanje u američkoj kinematografiji - nagradu za životno djelo. Do sada su nagradu osvojili Julie Andrews, Al Pacino, Denzel Washington, George Clooney, Meryl Streep, Morgan Freeman i brojne druge kultne ličnosti u holivudskoj industriji, a sada im se pridružila i glumica koja je karijeru započela s 14 godina.

U zlatnoj haljini s potpisom Balenciage zablistala je u kazalištu u kojem se inače održava i dodjela Oscara, a ovaj put svi su se okupili baš zbog nje.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Brojne su zvijezde stale na pozornicu kako bi odale počast njezinoj karijeri, uključujući i Reese Witherspoon te Naomi Watts, no upravo je govor glazbenika i njezinog supruga posebno ganuo okupljene.

@enews We come to this place to celebrate #NicoleKidman receiving the #AFI Life Achievement Award. 🤩 #KeithUrban ♬ Espresso by Sabrina Carpenter - Jules’ Music Corner ☺️

'Jedna od stvari koje ljudi ne znaju o Nic je kad sam je upoznao da je živjela potpuno sama u New Yorku u unajmljenom stanu u Chelseaju. I govorila bi mi stvari poput: 'Ne trebam nikoga. Mogu se sama brinuti o sebi.' Morao sam progurati sve to kako bih joj dao do znanja da ne mora to učiniti, da ću je voljeti kroz sve', ispričao je glazbenik osvrćući se na početke njihove veze.

Nakon 18 godina ljubavi, Urban je bio prepun riječi kojima je pokazao koliko je i danas oduševljen svojom slavnom suprugom.

'Ona je ozbiljna i potpuno luda, ludo je zabavno biti joj u blizini. Ona je izvrstan organizator i super je cool. Ali također ima i mantru, a to je: 'Odaberi ljubav'.' Gledao sam je kako to radi mnogo puta, upravljajući emocionalno složenim stvarima kroz koje je prošla s toliko ljudi. Ona uvijek bira tu frazu 'Odaberi ljubav'. Ona ima sposobnost da voli kao nitko koga sam ikada upoznao. I ja znam sve o njenom dosadašnjem radu, dušo, bit će 20 godina kako sam ludo zaljubljen u tebe. Čestitam', rekao je.

Nicole Kidman sa sestrom i nećakinjom Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia