ANDREW GARFIELD

Još jedan slavni glumac napušta Hollywood: Sve što želi je normalan, običan život

28.04.2022 u 13:45

Bionic
Reading

Pamtimo ga kao glumca koji je utjelovio Spidermana i zbog toga postao miljenik publike diljem svijeta. Iako su Andrewu Garfieldu tek 38, ovaj je slavni glumac donio odluku koja je šokirala

Iako je iza njega vrlo uspješna godina, puna filmskih projekata te snimanja serija, Andrew Garfield, glumac poznatiji po ulozi Spidermana, odlučio se povući iz Hollywooda.

Obznanio je da napušta glumu. Istaknuo je da je odluka privremena, no još nije siguran hoće li se i kada točno ponovno pojaviti na nekom filmskom setu.

  • +2
Andrew Garfield Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

‘Trebam odmor. Trebam sve dobro posložiti u svojoj glavi i dobro razmisliti što želim od života dalje, kako ga zamišljam. Znam da samo želim biti normalna, obična osoba’, kazao je te dodao: ‘Trebam neko vrijeme da se slegnu svi dojmovi, trebam mir’.

Garfield je započeo svoju karijeru na britanskoj sceni i televizijskim produkcijama. Svoj je filmski debi imao u drami ‘Jaganjci i lavovi’ koja je snimana 2007. Tri godine kasnije stiže na međunarodnu filmsku scenu sa sporednom ulogom u drami ‘Društvena mreža’, za koji je dobio Zlatni globus i BAFTA nominaciju za lik Eduarda Saverina jednog od osnivača Facebooka.

Garfield naknadno dobiva pohvale za svoju izvedbu kao glavni lik u remake ‘ Spidemana’ koji je snimljen 2012., a dvije godine kasnije snimljen je i nastavak istog toga filma ‘Čudesni Spiderman 2’.