OPOVRGNUO NAPISE

Otac Lindsay Lohan progovorio o vezi njegove kćeri i moćnog saudijskog princa: 'Ona ga izrazito poštuje'

30.10.2019 u 15:02

Bionic
Reading

Već neko vrijeme u medijima se šuška o prisnom odnosu teen zvijezde Lindsay Lohan i saudijskog princa Muhameda bin Salmana. Evo što na sve te napise kaže glumičin otac Michael Loan

Početkom kolovoza u američkim se medijima raširila priča o navodnom ljubavnom odnosu poznate glumice Lindsay Lohan koja se proslavila u filmovima za mlade i princa Saudijske Arabije Muhameda bin Salmana.

Crvenokosa poznata dama na takve napise nije reagirala, te svoje poslove, privatne zabave i česta putovanja na Bliski Istok nije imala namjeru javno pravdati.

No, zato je sada o ovoj temi progovorio njezin otac, Michael Lohan koji je za Page Six kazao: 'Samo su prijatelji. Lindsay ima mnogo moćnih prijatelja na Bliskom Istoku jer je tamo izuzetno poznata i tražena. Mnogo radi po pitanju pomoći izbjeglicama iz Sirije, i općenito pomaže nemoćnima u toj regiji.'

Osim toga Michael je odnos svoje kćeri i arapskog princa opisao kao platonski i pun poštovanja.

'Ona ga izrazito poštuje', naglasio je gospodin Lohan te dodao da ga se ni malo ne boji te da ne osjeća strah tijekom boravka u toj konzervativnoj zemlji.

Otac nekad velike zvijezde u Hollywoodu, osvrnuo se pritom na nemili događaj nestanka i ubojstva novinara Washington Posta Jamala Khashoggija s kojim su povezivali upravo saudijskog princa.

'Ništa od toga nije dokazano, Lindsay tvrdi da je princ dobar čovjek. Kaže da se osjeća sigurno i da je okruženima sjajnim ljudima. Osim toga ona se zna izboriti za sebe', zaključio je Lohan.