FRAN DRESCHER

Popularna 'dadilja' Fran nezaustavljiva je i sa 60, a ima jednu uzbudljivu vijest

21.06.2018 u 06:38

Bionic
Reading

Obožavatelji diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju vijest hoće li im se dugogodišnja želja napokon ostvariti, pa da se ekipa humoristične serije 'Dadilja' ponovno okupi i snimi nove nastavke, osobito nakon što je kreatorica serije i glavna zvijezda Fran Drescher dala povoda za to

60-godišnja glumica Fran Drescher izjavila je za Entertainment Tonight da ona i njezin kolega Peter Marc Jacob, koji je ujedno njezin bivši suprug, razmišljaju da ponovno ožive jednu od najgledanijih serija 90-ih.

'Razgovaramo o tome već duže vrijeme Peter i ja. Trenutno radimo na jednom velikom projektu koji će biti itekako zanimljiv obožavateljima, a još uvijek ne smijem ništa govoriti o tome. No bit će to nešto veliko', rekla je Fran Drescher te dodala kako čeka 'onaj' poziv s televizije.

  • +28
Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Serija 'Dadilja' premijeru je imala 1993. godine na CBS-u i emitirala se punih šest sezona, prije velike završnice 1999. godine, a radnja je pratila simpatičnu Fran s nazalnim glasom, prodavačicu kozmetike koja počne raditi za milijunaša i producenta s Broadwaya Maxwella Sheffielda, kojem čuva troje djece.

U studenom ove godine proslavit će se i 25 godina od početka emitiranja, a ona zasigurno spada među najrepriziranije serije, osobito u Hrvatskoj.

Zanimljivo je kako Fran namjerava, ukoliko se ekipa ponovno okupi, nastaviti sa snimanjem tamo gdje su stali - u braku s gospodinom Sheffieldom.

'Stvar je da su svi likovi odrasli, stoga ne možemo samo krenuti od tamo gdje smo stali. No, s druge strane, to bi moglo biti i zanimljivo.'

Uvodna pjesma serije 'Dadilja' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ukoliko se ekipa 'Dadilje' i okupi, oni će biti samo jedna serija u nizu koja je odlučila s odmakom snimiti nove nastavke. Prije njih to su već napravili 'Puna kuća', 'Will i Grace', 'Twin Peaks', ali i 'Murphy Brown', 'Dinastija', dok je snimanje 'Roseanne', nakon što je započelo, s ekscesom Roseanne Barr i naprasno prekinuto.