pukla ljubav?

Tri mjeseca nakon što mu je rodila dijete, Noor Alfallah ostavila Ala Pacina

07.09.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Majka najmlađeg djeteta glumačke zvijezde Al Pacina shvatila je da joj holivudska legenda nije par. 29-godišnja Alfallah odlučila je ostaviti Pacina i kreće u borbu za skrbništvo i alimentaciju

Posljednjoj ljubavnoj romansi Al Pacina došao je kraj. 83-godišnjeg glumca ostavila je njegova 54 godine mlađa djevojka Noor Alfallah samo tri mjeseca nakon što mu je rodila sinčića. Iako će mnogi reći da je ovakav rasplet situacije bio za očekivati, pred glumcem je sada borba oko skrbništva i alimentacije.

Vijest da je Pacino u 84. godini života još jedanput postao otac iznenadila je njegove obožavatelje i ljubitelje holivudskog svijeta, a posebice da je majka njegovog tromjesečnog sina 29-godišnja djevojka koju su nekoć povezivali s ikonom Rolling Stonesa Mickom Jaggerom i milijarderom Nicolasom Berggruenom.

Pacino i Alfallah bili su u romantičnoj vezi od travnja 2022, a bebu su dočekali 6. lipnja u bolnici u Los Angelesu. Međutim, upućeni su izjavili da je Pacino saznao za trudnoću tek kada je Alfallah bila već šest mjeseci trudna i da je bio šokiran otkrićem. Alfallah je pristala na DNK test, koji je potvrdio da je Pacino doista otac te je zbog toga glumac pristao priznati dijete.

Glumac je mlađahnoj partnerici potpisao 'dobrovoljnu izjavu o roditeljstvu' šest dana nakon što im se rodio sin, a sada je Alfallah spremna filmašu dopustiti zajedničko pravno skrbništvo nad djetetom, što bi mu dalo pravo glasa u pitanjima koja se tiču ​​obrazovanja, vjere, liječenja i sličnog.

Izvori upućeni u život 29-godišnje producentice tvrde da i ona sama dolazi iz imućne obitelji tako da joj glumčev novac nije bio motiv odnosa, već da je par bio jako zaljubljen. Ona sada od suda traži da Pacino plati njezine odvjetničke naknade ili bilo koje druge troškove vezane uz slučaj koji će odlučiti koliku će alimentaciju za sinčića glumac plaćati.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju