GEJMING PREPORUKA

Stripovi i gejming: Pobrojali smo najbolje igre s Marvelovim superherojima na PlayStationu 4

01.10.2020 u 07:57

Bionic
Reading

Ako tražite poneki dobar PS4 naslov sa superherojima u glavnoj ulozi, Marvel ima hrpu stvari koje bi vas mogle zanimati. Ne brinite za dobne granice - iskopali smo sve od igara u virtualnoj stvarnosti do poznatih Lego edicija

Možda sanjarite o herojima i volite igre sa likovima iz stripova, no ne znate koju od njih kupiti. Ne brinite - pobrojali smo pet najboljih.

Marvel's Spider-Man

Izvor: Društvene mreže / Autor: Insomniac

Marvel's Spider-Man objektivno je najhvaljeniji naslov sa superherojima na PlayStationu 4. Naslov prati priču koja Spider-Mana provede kroz sukobe sa nekoliko ikoničkih negativaca, dok dodaci uvode još likova skojima se isplati pomlatiti.

Naslov je toliko popularan da je stvorio svoju zajednicu, inspirirao novelu i hrpu stripova, kao i nadolazeći naslov za PS5 i PS4 - Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Marvel's Avengers

Izvor: Društvene mreže / Autor: Square Enix

Nakon nevjerojatno uspjeha Spider-Mana, Suare Enix je predstavio i svoj pokušaj zarade na Marvelovom univerzumu. U glavnoj ulozi je ovog puta potpuno novi lik, dok Avengersi zapravo stoje u pozadini i pomažu. Igra je u svojoj osnovi zabavna, no puna je bugova i mikrotransakcija. Ne radi se o najboljem naslovu na svijetu, no ako ste zaljubljeni u Avengerse i ne smeta vam ovo što smo napisali, ne vidimo razloga zašto ju ne biste isprobali.

LEGO Marvel Super Heroes

Izvor: Društvene mreže / Autor: LEGO/Marvel

LEGO Marvel Super Heroes je bez dvojbe najprodavanija LEGO igra svih vremena. Igra je zarazna i zabavna te jako dobro izvodi LEGO-vu formulu za akcijske videoigre. Ne brinite što je izašla u 2013. - riječ je o naslovu koji, ako volite LEGO i Marvel, definitivno trebate zaigrati (pogotovo ako imate klince).

U LEGO Marvel Super Heroes možete igrati kao jedan od preko sto likova - uključujući Daredevila, She-Hulk, Kravena, Groota, Moon Knighta, Carnagea, Phoenixa, Kingpina, Howard the Ducka i samog Stana Leeja.

Deadpool

Izvor: Društvene mreže / Autor: Marvel Entertainment

Naslov koji je izašao prije prvog filma o Deadpoolu napisao je Daniel Way. Riječ je o vrlo vjernoj ekranizaciji popularnog lika iz stripa koji u digitalnoj verziji posuđuje glas Nolana Northa. Što se žanra tiče, Deadpool je pucačina iz trećeg lica puna komično orkestriranog seksa i nasilja, no takvo što je očekivano od naslova sa Deadpoolom u glavnoj ulozi (što znači da nije namjenjena djeci).

Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Izvor: Društvene mreže / Autor: Marvel Entertainment

Epizodična grafička avantura inspirirana popularnim filmskim serijalom (i nešto manje popularnim serijalom stripova) doazi u nekoliko epizoda u kojima prati pojedine članove Guardians of The Galaxyja dok kradu Eternity Forge, užasno moćan svemirski artefakt.

Ako ste voljeli Walking Dead, Wolf Among Us i Batmana, ovo će vas oboriti s nogu - riječ je o jednom od najboljih naslova koje je TellTale ikad izbacio.

Iron Man VR

Izvor: Društvene mreže / Autor: PlayStation

Želite biti Iron Man? Letjeti naokolo, spašavati ljude i pucati po negativcima? Iron Man VR je dosta dobra prilika za uživljavanje u ulogu. Ruku na srce, ne radi se o grafički impresivnom naslovu, no to nije ni poanta - igra je vrlo imerzvina i uzbudljiva te, premda traje jako kratko, vrlo dobro uobličuje Iron Mana te, kao i sve kraće igre, igrače potiče na poboljšavanje rezultata u višestrukim pokušajima.

Jedini problem? Za igru će vam trebati PlayStation VR.