bliži se spektakl

Baby Lasagna odradio posljednji nastup prije Eurosonga, procurile informacije o nastupu u Švedskoj

24.04.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Ostalo je dva tjedna do jednog od najiščekivanijih događaja godine. Eurosong u Malmöu počinje 7. svibnja, a izvođači odrađuju posljednje pripreme. Umaški glazbenik predstavljao je svoju pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' na brojnim pozornicama diljem Europe, a nakon Londona, Amsterdama i Madrida, zadnja na listi bila je Ljubljana

Slovenski glavni grad za Marka Purišića ima veliko značenje. 'Studirao sam u Ljubljani. Obožavam Ljubljanu', otkrio je Baby Lasagna i dodao da je ondje studirao inženjerstvo zvuka.

Na pitanje voditelja bi li više volio da se, ako Hrvatska pobjedi u Švedskoj, Eurosong održi u Zagrebu ili Umagu. Lasagna je poručio: 'Svejedno mi je. Samo da bude u Hrvatskoj. Ali nikad ne znaš. To su kladionice, još možemo ići gore-dolje', smatra naš glazbenik.

@rtvslo.si Baby Lasagna je svojo evrovizijsko pot začel kot rezerva na hrvaškem izboru za Pesem Evrovizije, zdaj pa je – po stavnicah sodeč – eden izmed glavnih favoritov za končno zmago. Še preden je poletel proti Švedski, se je ustavil v Ljubljani. #babylasagna #hrvatska #eurovision #malmo #2024 #music #rtvslo #mmc ♬ original sound - RTVSLO.SI

Na Eurosong pozornici gledat ćemo ga u nešto drugačijem izdanju. Naime, kako javlja Jutarnji list, kostimografkinja Valentina Pliško u kostim je uvela neke promjene u odnosu na njegovo izdanje kakvo je prezentirao na pozornici Dore.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

I dalje će imati napuhnute rukave, koji su tradicionalan dio istarskih nošnji. Međutim, ovog puta na pozornici će se naći više boja od samo crne i bijele. Lasagna će se navodno poigrati sa bojama za kosu, a tik pred izlazak na pozornicu nanijet će svijetle pramenove.

S BENDOM MANNTRA

Kopali smo po fotkama iz prošlosti i iznenadili se - Baby Lasagna već je nastupao na Dori

Pogledaj galeriju