prava euforija

Ni Kolinda Grabar-Kitarović nije odoljela 'Rim Tim Tagi Dim' ludilu: 'Naprijed Marko'

03.05.2024 u 14:49

Bionic
Reading

Kolinda Grabar-Kitarović još jedanput je pokazala da je strastvena navijačica, no ovaj put nije riječ o sportu, već o glazbenom natjecanju u kojem je, barem u Hrvatskoj, glavni junak Baby Lasagna

Ne događa se često da naši glazbenici uživaju ovakvu podršku, no Baby Lasagnu podržavaju baš svi! Njegov pozitivan utjecaj na promoviranju hrvatske kulture na društvenim je mrežama pozdravila i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Grabar-Kitarović nerijetko slavi hrvatske sportske uspjehe te je i tijekom svog mandata bila poznata kao predsjednica koja uvijek uspijeva pronaći vrijeme za razne utakmice i sportska natjecanja, čime je slala sjajan primjer i drugim državnicima.

Kao što su Hrvati ujedinjeni kada je sport u pitanju, tako se Hrvatska sada ujedinila oko mladog glazbenika koji će nas za nekoliko dana predstavljati na Euroviziji. Svojim vedrim duhom i skromnošću osvojio je srca brojnih ljubitelja Eurovizije, ali i bivše predsjednice koja, kako je sama napisala, inače nema običaj pratiti ovaj spektakl.

'Jako sam uzbuđena što ću po prvi put nakon dugo vremena gledati Euroviziju! Hrvatski Marko Purišić, nastupajući kao Baby Lasagna, na pozornici će nastupiti s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemnog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoju pozadinu i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, bilježi životne dileme i osjećaje koji široko odjekuju, a pritom ne vrijeđaju nikoga', napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu te navijači dodala: 'Okupimo se za njega! Naprijed Marko! Naprijed Hrvatska!'

Baby Lasagna finale će boriti u prvoj polufinalnoj večeri koja će se održati u utorak, 7. svibnja od 20:15 na HRT1.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju