iza kulisa eurosonga

Dobro se zabavljaju: Lasagnin klavijaturist oduševio opjevavši čitav tim

03.05.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu odradio je probe, a u švedskom Malmöu nalazi se već neko vrijeme gdje je doputovao sa cijelom svitom. Doradio je sve nastupa s kojim će oduševiti cijeli svijet, a preko društvenih mreža pokazuje kako tamo provode vrijeme kad nemaju obaveze

Baby Lasagna objavio je video koji je oduševio ljubitelje Eurosonga za kojeg je zaslužan Mihael Žipovski, klavijaturist u bendu Marka Purišića.

'Došlo je vrijeme da sa sjevera svijeta predstavim ljude zbog kojih bina nam cvjeta. Beta, Luka, Tonka, svi drugi skupa čine da naš nastup ne izgleda ko zadnja rupa. Na bini: Sebo, Luana, Dino, Baby Lasagna, moja malenkost i Klaj, bubnjarskog zvanja. Krešov 'public relations' coming straight from our nation čini da naš nastup ima samo good vibrations', tekst je pjesme u videu u kojem se vide svi članovi tima.

Video je očito snimljen u trgovini glazbene opreme.

'Ljudi, super ste! Ne znam da li ste svjesni, ali učinili ste nemoguće - Eurosong će se u Hrvatskoj pratiti čak i u kino dvoranama zbog vas! Hvala vam na ovom adrenalinu, ne znam kad ćemo i hoćemo li ikada opet imati ovakvo uzbudljivo Eurosongovsko putovanje. Rasturite!', 'Proud to be Croat', 'Preslatki ste. Koliko pozitivne energije zračite, bravo ljudi', pišu im oduševljeni pratitelji.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju