BABY LASAGNA

Sve upućuje na veliko slavlje u Malmöu: Je li nam pobjeda zapisana u zvijezdama?

03.05.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Da, mladi glazbenik iz Umaga već je sada postigao veliki uspjeh kojim je pokazao povezanost sa sloganom 'Ujedinjeni glazbom'. Osjećaj koji trenutno trese Hrvatsku pokazao je da samo jedna pjesma zaraznog ritma i zapravo emotivnog teksta može okupiti ne samo ljubitelje Eurovizije, već sve one koji žude za što boljom slikom Lijepe naše u svijetu

Teorije zavjere mnogima nisu drage, osim onda kada nam idu u korist - kao što je to na primjer sada! Eurovizijska groznica nikad nije tresla jače, a Baby Lasagna, glazbenik koji je na Doru 'upao' kao zamjena nakon odustajanja Jelene Žnidarić, postigao je ono što rijetko tko može - ujedinio Hrvatsku!

Glazbenik iz Umaga svojom je skromnošću osvojio cijelu Europu pa čak i predstavnici drugih zemalja šalju poruke podrške Hrvatskoj. Osim Slovenke Raiven koja je odavno pokazala veliko oduševljenje pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim', čak je i naš glavni rival Švicarac Nemo na Tik Tok-u pokazao kako pleše uz zarazan ritam pjesme koja ove godine brani naše boje.

Osim opće euforije koja se iz sata u sat povećava, kladionice su od jučer ponovno na našoj strani te nam predviđaju pobjedu. Zanimljivo je pritom naglasiti kako su se kladionice posljednje četiri godine pokazale kao točne te su 2019. predvidjele pobjedu Nizozemske, 2021. pobjedu Italije, 2022. pobjedu Ukrajine te prošle godine drugu pobjedu Šveđanke Loreen koja je natjecanje ponovno 'poslala' u Švedsku.

Zanimljivo je pritom naglasiti kako je i splet brojeva također na našoj strani!

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju

Naime, posljednja pobjeda Hrvatske, točnije Jugoslavije, dogodila se pobjedom zadarske grupe Riva na Euroviziji 1989. godine točno na Dan grada Umaga! Dan grada Umaga već se godinama održava 6. svibnja, točno dan prije prve polufinalne večeri u kojoj nastupa trenutno najpoznatiji Umažanin u čitavoj državi!

U pobjedu čak vjeruje i naša nacionalna televizija te su već kontaktirali Arenu Zagreb kako bi se pripremio svojevrsni tulum u čast eventualne pobjede.

'Posrijedi je bio informativni telefonski razgovor, odnosno poziv direktora zagrebačke Arene šefu naše hrvatske delegacije Tomislavu Štenglu, koji mu je rekao da trebamo najprije pričekati ishod Eurosonga, pa ćemo onda vidjeti što i kako dalje', otkriva Index.hr.

dobra atmosfera

Nazdravili za dobar nastup: Ovako je Švedska ispratila Baby Lasagnu na Eurosong

Pogledaj galeriju